Fadime

Mijn naam is Fadime Cona en ik ben 24 jaar en woon in Arnhem. Vlak voor het behalen van mijn HRD bachelor ben ik begonnen bij JijenZij. Ik werk sinds juli 2024 dan ook bij JijenZij als Junior Research Consultant waarbij ik me ook verdiep in het L&D en onboardingsproces.

Mijn missie

Mijn missie binnen JijenZij is het creëren van waarde door duurzame verbindingen, met oog voor ontwikkeling. Mijn doel is om mijn cognitieve vaardigheden te combineren met de wensen en eisen van de klanten en kandidaten om zo de waarde principes van JijenZij: eerlijkheid, integriteit en duurzaamheid te stimuleren.

In mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met het opzetten van maatschappelijke hulpacties. Ik ben een echte boekenwurm en heb honderden boeken. Ik verkoop de boeken die ik gelezen heb in een blind date concept over social media en doneer het geld aan maatschappelijke instanties of ik stel er voedselpakketten samen om anderen ermee te voorzien. Verder geniet ik van het natuur en het fotograferen van bijzondere momenten.

Waarom JijenZij?

Na een lange zoektocht naar een werkplek die mijn identiteit goed weerspiegelt en waarin ik mijn theoretische kennis in praktijk kan brengen, kwam ik bij JijenZij terecht. Het trok me meteen heel erg aan omdat er ruimte is voor ontwikkeling en eigen inbreng. De familiaire sfeer en de bereidheid van collega’s om elkaar te helpen maakten dat ik me er meteen thuis voelde. Misschien iets voor de gen Z, maar een flexibele werkorganisatie is dan ook precies waar ik naar zocht. Je werktijden zelf bepalen, thuiswerken mogelijk, uitjes waar je inzet beloond worden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bij Jijenzij heb ik wel echt een wij-gevoel 😊.

Mijn collega’s

thalita founder jijenzij

Thalita

Directeur/eigenaar

foto sharony mulders research consultant

Sharony

Research & Communicatie Consultant

foto yordan masbaitoeboen research consultant

Yordan

Research & Sales Consultant

lianne medewerker office en support

Lianne

Medewerker Proces & Office Support

Lyenne

Lyenne

Jr. Research & Communicatie Consultant

Fadime

Jr. Research Consultant