lianne medewerker office en support

Lianne

Mijn naam is Lianne van de Sanden en ik stel mezelf graag voor als medewerker Process  & Office Support. Ik ben de rechterhand van onze directeur Thalita en houd mij daarnaast bezig met het optimaliseren van processen. Met een passie voor efficiëntie en organisatie, sta ik klaar om het bedrijf te ondersteunen. In mijn rol is geen dag hetzelfde.

Mijn missie

Mijn werkzaamheden binnen JijenZij zorgen ervoor dat mijn collega’s zich kunnen focussen op hun core business. Ik streef naar structuur binnen de organisatie, maar ook naar efficiëntie van onze bedrijfsprocessen en de bedrijfsvoering. Door mijn onderzoekende karakter ben ik constant bezig met het onderzoeken van eventuele verbeteringen. Op deze manier probeer ik de kwaliteit van JijenZij naar een hoger level te brengen en te waarborgen.

In mijn vrije tijd

Naast mijn rol bij JijenZij, vervul ik met evenveel toewijding een andere belangrijke rol: die van moeder. Mijn vrije tijd spendeer ik dan ook vooral in het gezelschap van mijn man en kinderen. Als trotse moeder van mijn dochter van 1 jaar en als bonusmoeder van een energieke bonusdochter van 8 jaar, is het nooit saai thuis. Ik weet hoe het is om meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht te moeten houden, zowel thuis als op mijn werk. 

Naast dit drukke bestaan ga ik ook graag met mijn vriendinnen naar restaurants en/of doen we andere leuke activiteiten. Ook reis ik graag de wereld rond.

Waarom JijenZij?

Bij JijenZij is er ruimte voor jou als persoon, want er wordt gekeken naar jouw talenten. Er is ruimte voor ontwikkeling en je bent hier nooit uitgeleerd. Dit maakt Jijenzij een hele fijne werkplek!

Mijn collega’s

thalita founder jijenzij

Thalita

Directeur/eigenaar

foto sharony mulders research consultant

Sharony

Research & Communicatie Consultant

foto yordan masbaitoeboen research consultant

Yordan

Research & Sales Consultant

Lyenne

Lyenne

Jr. Research & Communicatie Consultant

Fadime

Jr. Research Consultant