Assessments

Wij vinden het belangrijk dat ons advies zo objectief mogelijk wordt gegeven. Hiervoor hebben wij de mogelijkheid om in procedures scans op vak inhoud in te zetten maar ook analyses op persoonlijkheid. Beide zijn te gebruiken als selectiemiddel maar tegelijkertijd zijn ze ook erg waardevol als ontwikkeltools. Ze kunnen ingezet worden op een individu maar ook in team ontwikkel trajecten.

Businesscontroller.nu
Voor onze Recruitment en Selectie op Finance & Control rollen maken wij indien gewenst gebruik van online digitale scans op vak inhoud. Deze scans variëren van basis boekhoudscans tot meer uitgebreide controllers scans of CFO scans. Ze hebben allen als doel om de inhoudelijke kennis van de kandidaat beter in kaart te brengen.

TMA
TMA is een analyse en een instrument dat drijfveren, talenten en daarmee motivatie en ontwikkelbaarheid meet. De drijfveren hebben een grote invloed op het gedrag van mensen en de ontwikkeling en ontwikkelingsmogelijkheden. Afhankelijk van de specifieke situatie zijn wij gecertificeerd om zelfstandig deze analyses af te nemen. Per situatie bekijken wij of het gewenst is een diepere analyse op de persoon te maken.

Heeft u interesse of een vraag neem dan contact op met een van onze consultants op 085-0703189.